Trysil Freestyle Martial Arts
Fra treningsleir i Flendalen i Trysil, 2002.
"Jack of All Trades, Master of None..."

Sign InView Entries
Copyright Trysil Freestyle Martial Arts 2006. Kontakt:Mail Tlf. 990 22 187
OM TRYSIL FREESTYLE MARTIAL ARTS
Trysil Freestyle Martial Arts ble grunnlagt høsten 1999, og har siden den tid tilbudt kampkunst-trening for alle interesserte, i alle aldersgrupper. Vi holder til i Trysil, nordøst i Hedmark.


Lars-Erik Lie, som utviklet "cross-training" - konseptet Freestyle Martial Arts har trent kampsport siden 1990. Han har bl.a. erfaring fra Tae Kwon Do, Krav Maga Liven, diverse former for Qigong, litt Capoeira, Chung Moo, Tridaya m.m. Hans trenere opp igjennom årene inkluderer bl.a. Malki Ajjaji Elhoucine (TKD), Hans Finne (Qigong), Raffi Liven (Krav Maga), Master Lukman (Tridaya), Paolo Castaneda m. fl.


De siste årene har dog fokuset og hovedinteressen ligget på de kinesiske stilartene, og da speseilt arter som Jiao Men Chang Quan (Islamic Long Fist) og Tanglang Quan (Praying Mantis boxing).


Freestyle Martial Arts konseptet bygger mye på individets frihet. Vi forsøker kontinuerlig å forbedre oss, og utvikle både teknikker og metoder slik at vi kan bli enda bedre. Det finnes ingen "fasit", og veien blir til mens man går....


Således har vi ingen "uniformer" på trening, men enhver trener i det han trives i.
Vi forsøker også å tilpasse trening til hvert individ, dvs. at man prøver ut mange forskjellige teknikker og metoder, for så å finne sin egen "stil" etterhvert.


Vi forsøker å holde en uformell tone på trening, men krever alltid 100% innsats fra de som trener. Hvilket nivå man ligger på fysisk sett spiller ingen rolle, men det er viktig at man PRØVER så godt man kan. Her er heller ingen konkurranse, annet enn mot deg selv da....


Treningen passer like godt både for jenter som gutter, og alder har ingenting å si. Vi har hatt utøvere på over 60 år, og vi har hatt utøvere på 5-6 år, og for Dere som er "skeptiske", det er aldri for sent å begynne å trene!


Vi ønsker alle kampsportinteresserte velkomne på trening! Kom gjerne innom bare
for å se på treninga eller bli med på 1 gratis prøvetrening eller 2.


Hvordan kontakte oss?
Du kan nå oss på epost: post@freestylemartialarts.net eller på tlf. 990 22 187.
Du kan også bruke Messenger.  Lars-Erik Lie´s MSN er: leril@frisurf.no
KAMPFORUM.NO

Norges beste forum for
deg som er interessert i kampsport/kampkunst!

Her kan du diskutere
alt som har med kampsport å gjøre, alt i fra treningsmetoder, tekniske spørsmål, mental trening osv.

Mange av Norges beste utøvere er å finne på forumet, så her kan du få svar på det meste!

Vi anbefaler på det sterkeste å ta en titt på:
KAMPFORUM.NO
Hvorfor Kampsport?

Hvorfor trene kampsport og ikke ski, fotball, håndball eller andre idretter?

Det er ikke noe galt med disse idrettene, men etter vår mening er kampsporttreninga helt spesielt.

Kampsport gir deg en veldig allsidig trening. Her trener du alt ifra teknikk, herding, kondisjon, styrke, motorikk, balanse, spenst og eksplosivitet til mental trening, som tålmodighet, selvdisiplin, respekt og høflighet. I tillegg vil du også oppnå økte kunnskaper i selvforsvar, og dermed bedre selvtillit.
"indre styrke" og økt energi får du gjennom vår Qigong trening!